Hvorfor?

Et menneskes skæbne….

Jeg bor i en lille by, hvor folk passer godt på hinanden. Derfor er sagen, der kører i medierne netop nu, nok også mere presserende for mig, end så mange andre sager. For jeg, og den familie sagen drejer sig om, bor i samme by.

Der er noget fuldstændig galt med den måde vores, såkaldte, velfærdssamfund, er skruet sammen på. Læs artiklen her: http://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-06-18-hendes-ryg-haelder-42-grader-og-hun-lider-af-parkinsons-men-der-er-ingen-vej-uden og døm selv.

Hvordan kan man tillade, at mennesker bliver behandlet på den måde?! Og Ulla er jo langt fra den eneste. Rundt om i vores lille land, sidder familier i lignende situationer. Ved siden af dem, bor der familier, der vil gøre ALT for at få et job, så de f.eks. kan købe gode vinterstøvler til deres børns små fødder. Bliver de “tvunget” ud i arbejdsprøvning? NEJ! De får besked på at sende den ene ansøgning efter den anden, til arbejdspladser de ikke har nogle præferencer indenfor! Men mennesker som Ulla skal piskes ud! Jo jo, selvfølgelig til arbejdspladser som forholdsvis forsøger at tage hensyn til hendes lidelser. Hvorfor får dem, som VIRKELIG ønsker sig et job, ikke den mulighed? Til dem der IKKE kan, “opfindes” nye stillinger, og dem som gerne vil, ja det er bare sur røv!

Jeg bliver så tosset i hovedet over, at noget SÅ logisk, ikke bliver ændret! Lad dog folk der har brug for det, få fred og ro! Beløn dem der gerne vil, med det de ønsker!

Ullas sag er nu blevet afgjort, og læs afgørelsen her: http://dagbladet-holstebro-struer.dk/struer/Saa-kom-afgoerelsen-i-Ulla-sagen-Det-er-katastrofalt/artikel/332671

/Nanadi

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor?