Modstandsmand!

Længe leve smålighed!

img_5527Nyhederne.tv2.dk skriver i dag om en mor der er MEGET fortørnet over en skrivelse på en eventyrplakat i Legoland. http://nyheder.tv2.dk/2017-09-19-mor-til-fire-maalloes-over-legoland-foraeldet-og-fordummende En plakat, hvor der fortælles om en troldmand, der kan gøre alle kvinderne i hans borg smukke, slanke og unge – vel og mærke: dem der ØNSKER det!

Denne mor mener åbenbart, at Legoland fremstiller det som om, at det er alle kvindes drøm at blive disse ting og synes det er MEGET “fordummende”, som hun skriver, at disse ting står nedskrevet i denne tid, hvor børn burde kunne vælge frit hvad de drømmer om. Men hun må have fået noget galt i halsen, for der står jo NETOP, at den magiske trylledrik ville kunne bruges “til de kvinder der drømmer om det” Hvordan i al verden kan man hidse sig op over sådan noget? Det er en FORLYSTELSESPARK! DET ER ET EVENTYR! Det er leg, for fanden, ligesom at alle prinsesser er smukke og alle prinser lækre hug, Askepot har en lille fin fod og Jasmin har en tiger som kæledyr i Aladin! Slap dog af! Jeg kunne forstå hvis hun, som jeg, havde været i Las Vegas’ “forlystelsespark” og havde set hjemløse, fuldstændig ruinerede mennesker ligge under skilte der glimter af guld, som reklamerer med, at du kan få alle dine drømme opfyldt i Las Vegas. Se dét ville være noget at skrive hjem om! Men en fantasi-troldmand der kan lave trylledrik til de kvinder på borgen der ØNSKER det? Arhh, så har man vist mindre end lidt at gå op i og skulle måske se lidt mere på verden UDENFOR Legoland!

/Nanadi

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modstandsmand!