Så tag dog ansvar, forældre!!!

Lad os få terror i Danmark!

Ja måske en lidt barsk overskrift, men ikke desto mindre er det den første tanke der rammer mig, når mennesker puster sådan til ilden, som Inger Støjberg gør. Vurder selv! Hvor mange af Jer, kan holde med hende i, at det er en god idé at smække dette opslag op?inger-og-mohammad

 

Én gang før, har Danmark været udsat for trusler i forbindelse med disse tegninger. Er vores ytringsfrihed virkelig så meget værd, at vi ønsker at løbe den risiko igen? Næste gang forbliver det måske ikke “bare” ved truslen?

Og hvad er det der gør, at folk har BEHOV for at være så stædige og dumdristige? Og endnu værre: hvorfor skal man træde på folk, der har en anden religion? Det er jo altså ikke alle, der hopper med på terror-bølgen og springer bomber i tide og utide. Der findes faktisk ganske almindelige mennesker OGSÅ blandt muslimer! Jeg bliver så tosset og rasende over, at vi da for fanden ikke bare kan behandle hinanden ordenligt!

 

22070488_870758203082619_1449154455_o

/Nanadi

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så tag dog ansvar, forældre!!!