Sådan ser verden da ikke ud!?

Sådan ser verden da ikke ud!?

Der er vel altid noget at brokke sig over og jo mere man har, jo mere utilfreds synes man ofte at blive. Det har jeg ikke rigtig nogen holdning til om er rigtigt eller forkert, men der er i min verden forskel på reelt brok og på et godt gedigent OPRÅB! Og det opråb skulle måske i virkeligheden være kommet for længe siden. For mig fungerer det sådan, at kommer tingene ikke ud af mit hovede, så ulmer det og jo flere ting der kommer til, jo værre bliver det. Derfor skulle posen måske have været lukket op for noget før, for min hjerne brænder nu! Og er der noget at sige til det?!

Hør så her:

vi lever i en verden fuld af skønhed og uden at lyde religiøst fanatisk, så er denne verden givet til os. Vi er en del af den, lige som den er en del af os. Og allerede her er det så, at min hjerne brænder sammen! Der er efterhånden ikke andet i medierne og i samtaler mellem mennesker, end den ene sindsyge ting efter den anden! Det er mord, hetz mod flygtninge, hetz mod homoseksuelle, killer clowns, hjulbolde der bliver løsnet, sten der bliver kastet ned fra broer, overfald på den ene og den anden og den tredje måde, kidnapninger, tyverier af barnevogne MED BØRN I, terror, vanvidsbilister og ja…. Sådan ser verden – og ikke bare verden, men fisme også lille “trygge” Danmark, ud!
 Og ja, det er så begyndelsen på en nu nystartet brokke-blog, om man vil. I et håb om, at kunne råbe folk så meget op, at der en dag er nogen der kan sige: “sådan ser verden da ikke ud – længere”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan ser verden da ikke ud!?