Hvalen er landet....

Så er det fandme sket igen!

I går var “største nyhed” i mine nyhedsfeeds, dels Jyllandspostens oplysning om, at der ENDNU engang var blevet løsnet hjulbolte og at bilen, som konsekvens af dette, denne gang havde tabt begge forhjul midt på motorvejen! http://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE9859425/forhjul-faldt-af-personbil-midt-paa-motorvej-politiet-har-mistanke-om-loesnede-hjulbolte/Hvem FANDEN er det der kan synes sådan noget er sjovt!? Det kunne have været mig, det kunne have været dig! Eller en af vores mødre, fædre eller søskende! Jeg bliver så indebrændt RASENDE over, at nogle mennesker kan finde på sådan noget! Jeg vil ikke engang prøve at forstå dem, de skal bare stoppe NU! Hvordan kan man IKKE tænke så langt at man kan se risikoen i det man gør?! Hvilket leder mig frem til næste indlæg, denne fra TV2 om, at der igen har været stenkast fra en bro http://nyheder.tv2.dk/krimi/2017-09-11-politi-kalder-nyt-stenkast-fra-bro-forsoeg-paa-manddrab “Forsøg på manddrab” betegner de det som, og det manglede fandme også bare! For det er lige præcis det det er! Og alle VED det! Det er horribelt, at man som menneske, kan være så afstumpet, at man gør sådan noget! Og hvad den dag, der er en anden idiot der gør det, og det kommer til at ramme dem selv? Ja, lur mig om ikke de vil himle op om, hvor forfærdeligt det er, på trods af de selv tidligere har været gerningsmand i præcis det samme.

Selvfølgelig håber jeg ikke for noget menneske, at det skal komme til skade eller lide nød, men i de her tilfælde kunne jeg VIRKELIG godt håbe, at det rammer dem selv en dag. Ikke så der skete fatale skader på dem eller deres kære, men en lille skramme eller to, for at de for HELVEDE snart kunne forstå, at sådan ser verden ikke ud og sådan gør man ikke!!!!

/Nanadi

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvalen er landet....