Længe leve smålighed!

Fucking perker…..!

getimage

Nej, ikke rigtig, vel?

Efter 1½ år som lærer på et sprogcenter, kan jeg med hånden på hjerte sige, at af alle de mennesker jeg har været i forbindelse med gennem mit job, har jeg endnu ikke mødt “en fucking perker”! Til gengæld har jeg mødt vanvittig mange skæbner, som jeg kun kan have dyb respekt for. Mennesker med drømme, mennesker med håb. Mennesker som har været lang vej på flugt og som derved viser, at de er mennesker der VIL! Og de er fantastiske! Og jeg ville sådan ønske, at alle Jer der kommer med Jeres latterlige udtalelser og holdninger, ville tilbringe 14 dage på min sidelinje. Gjorde I det, ville mange af Jer HELT sikkert ændre Jeres opfattelse af, hvad det er for nogle mennesker, der er flyttet ind i “vores” land. I ville se, at det er folk der har en ekstrem fed humor, på trods af familie efterladt i f.eks Syrien. I ville opleve vanvittig givende mennesker, som hellere ville give Jer hvad I havde brug for, end selv kræve. I ville møde mennesker, som er så hjælpsomme, at man næsten kan blive helt forlegen og ikke mindst ville I møde mennesker, der, lige som Jer, er MENNESKER!!!

Jeg forstår ikke, hvordan nogen kan vende ryggen til disse mennesker, og endnu værre: vende sig mod dem. Det går over min forstand, at man kan behandle andre sådan og jeg HADER at være en del af et land, hvor mange af indbyggerene er så smålige og egoistiske. At mennesker flytter til Danmark kan ikke være op til andre at bestemme, for det er ikke vores land!!! Jorden er alles, og at grænserne tilfældigt er havnet der hvor de er, er jo noget fis at gå op i!

Jeg fatter ikke, at vi ikke kan smide alle fordomme af helvede til! Fat nu, at der er ligeså mange idioter blandt arabisk-talende, som der er idioter blandt tyskere, amerikanere, grønlændere, italienere OG danskere! Det har INTET med nationalitet, sprog eller religion at gøre, det har noget at gøre med, at være et ligeglad menneske og dem findes der ved Gud også tusindvis af i Danmark. Bland andet Jer, der mener, at alle de mennesker, hvis pigmentering er anderledes en os blegfede danskeres, er nogle FUCKING PERKERE!

/Nanadi

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Længe leve smålighed!